Campionat de frontenis


Concurs portada 2008Dins de a setmana de festes no tot tenen que ser borracheres i comilones, aquest any hi han una serie d’activitats per fomentar l’esport, aquí anirem fent un repàs de totes elles, individualment per poder explicar amb claredat tot el llibre de festes, on tot esta molt mes dens, comencem avui parlant del campionat de frontenis.

Tots aquells que esteu interessats teniu en comte les dates i hores en les que es faran les partides, dia 25 a les 17:30, dia 26 a les 11:30 i el 27 a les 11:30, el sorteig dels partits es farà 1 hora avanç del començament del campionat, per lo que es demane màxima puntualitat el primer dia. Per a inscriure’s hi han als comerços del poble unes llistes per poder apuntar-se, el termini d’inscripció serà fins al dia 23 d’Agost.

El tipo de joc sera el habitual a Vistabella, amb el saque a la lìnia de pilota a mà i la linia groga com a frontal, amb eliminatories a partit únic a 25 tantos. Recordem que els trofeus estan patrocinats per el “Bar-Restaurant Penyagolosa”.

Per opinar.

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • MySpace
  • StumbleUpon

Els Comentaris estan tancats