[CMV] – II Cursa de muntanya, tot un exit!!


Logo Club de muntanya VistabellaEl dissabte 16 d’agost es va celebrar la segona edició de la Cursa de Muntanya Vistabella a un pas del cel que organitze el Club de Muntanya Vistabella, amb mes de 200 inscrits i una participació de gran nivell. Vam tindre un dia perfecte per a la pràctica de l’esport amb un clima envejable per al mes d’Agost, es el que té ser el poble mes alt de la comunitat. Des de l’organització agraïm tothom la seua col·laboració desinteressada i especialment als participants que ens ajuden a consolidar aquesta carrera dins del calendari, que cada cop esta mes i mes ajustat. Els guanyadors van ser Vicente Calvo Martinez en xics i Sílvia Sos Melià en xiques, Aqui teniu la classificació completa. I les fotos:

[imgset:72157606989943144,thumbnail,true]

Per opinar.

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • MySpace
  • StumbleUpon

Els Comentaris estan tancats