[CMV] – Acampada del club


Logo Club de muntanya VistabellaEsta es una crònica, que com moltes altres, deuria de  haver-se publicat ja fa un temps, estem intentant ficar-mos al dia.

El Dia 20 de Setembre el Club de Muntanya de Vistabella va organitzar una excursió pels voltants del Parc Natural del Penyagolosa. Van acudir un total de 31 persones i dos gossos, també estem fent afició entre la raça canina!.

Es va iniciar la caminata pel GR33 fins al Pla de la Creu, per a pujar al cim del Marinet on varem esmorzar. Després de recuperar forces, vam fer camí fins a la Banyadera i el Corralico. Des d’este últim vam començar la ascensió del Pic de Penyagolosa desviant-mos per el Portellàs. Tres valents, Rosa, Odi i Jose Manuel (fent de guia) es varen atrevir a pujar al Pic per la part de darrere, trepant per el Canaló.

Hi va haver un poquet de boira que va deslluir les vistes, però lo important es que hem pujat. Fotos de rigor i cap a baix fins a Sant Joan per la Lloma Conill.

En arribar al campament de la Lloma del Mitg, on el Club havia organitzat també una acampada, ens esperava Vicent amb una bona fideuà

Per la vesprada es va organitzar un curset de iniciació al Rapel, amb més d’una dotzena de participants. Agrair als bessons Gual les llissons donades, a Tania i a Cristian per la seva col·laboració i ajuda. I a tots ells per el material facilitat.

Per la nit una vintena de persones vam sopar una bona torrà, fer festa i acampar al campament. I al dia següent una bona paella.

Esperem poder repetir la experiència i gracies a tots els que van participar.

[imgset:72157608680944915,square,true]

Per opinar.

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • MySpace
  • StumbleUpon

Els Comentaris estan tancats