canvi d’acord per a cap d’any


Sentim tindre que avisar tant tard d’aquest canvi, però va ser ahir dia 29 quan els quintos es van desdir de l’acord que tenien amb la comissió de festes. Al final i per no menejar més el tema, la comissió ha acceptat les noves condicions que els quintos han decidit, encara que no hi està d’acord.

Estes son que el quintos es faran càrrec de tota la festa de cap d’any i es comprometen a fer una donació per a festes de 1800 euros, lo que supose casi una tercera part respecte a l’any passat. La comissió creu que no és seriós aquest canvi d’opinió a falta de dos dies de la festa, i menys que l’Ajuntament ho permeta.

Per no fer més mala sang de tot aquest tema donem per bona la decisió presa per els quintos i emparada per l’Ajuntament. Creiem que tots teníeu el dret a saber com han estat les coses.

Bon Nadal i ens veiem demà al poble.

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • MySpace
  • StumbleUpon

Els Comentaris estan tancats