Curs de trufes a la Seu del Penyagolosa.


El pròxim cap de setmana del 13 al 15 de Febrer  tindrà lloc a Vistabella el primer curs a la Seu del Penyagolosa de la Universitat Jaume I ( sí, no tindrem institut però tenim Universitat :P ). Ací podeu veure el díptic del curs i la informació de com poder apuntar-vos. Recordem que per assistir als cursos cal estar inscrit, no s’admeten oients.

Matrícula Totes les persones interessades han de realitzar la inscripció a través de la pàgina web: http://inscripcion.uji.es i adjuntar el justificant de pagament, a l’atenció de Yolanda Arnau, Servei de Comunicació i Publicacions al número de fax: 964 728 832, o per correu a la següent adreça: Programa Campus Obert Servei de Comunicació i Publicacions Universitat Jaume I Av. de Sos Baynat s/n 12071, Castelló de la Plana Termini La matriculació de tots els cursos s’inicia el dia 23 de gener de 2009. Els ingressos bancaris es poden realitzar a partir d’aqueix dia únicament i sempre després d’haver realitzat la matrícula en línia. El termini de matriculació finalitza dos dies hàbils abans del començament de cada curs o quan es cobrisquen les places. El curs es completarà per rigorós ordre de recepció de matrícules. Les places són limitades. No s’admeten oients als cursos. La matrícula no es considerarà efectiva fins que no es presente en el Servei de Comunicació i Publicacions el rebut de l’ingrés bancari. Les despeses que originen les operacions bancàries seran a compte de l’alumnat. La direcció curs no es responsabilitza de les alteracions que, per causes alienes a l’organització, es produïsquen en el programa. Devolució de taxes La Universitat Jaume I tornarà les taxes corresponents a les inscripcions realitzades després que s’hagen cobert les places disponibles, així com les d’aquells sol·licitants que no complisquen els requisits exigits. La renúncia a la matrícula i la devolució de les taxes es pot sol·licitar fins a set dies naturals abans del començament del curs. La devolució de taxes s’ha de sol·licitar, en tot cas, mitjançant l’imprès oficial de l’UJI. CURS DE TÒFONES Del 13 al 15 de febrer de 2009 Edifici Cultural Polifuncional (Antiga Presó) VISTABELLA DEL MAESTAT Més informació: Programa Campus Obert Servei de Comunicació i Publicacions Universitat Jaume I Av. de Sos Baynat s/n 12071, Castelló de la Plana 964 728 836 · campusobert@uji.es · www.campusobert.uji.es Organitza: Programa Campus Obert Càtedra de Gastronomia Ajuntament de Vistabella Ajuntament de Vistabella CURS DE TÒFONES Curs dedicat al món de les tòfones en què es veurà tot allò que s’ha relacionat amb aquest producte tan especial de la província de Castelló. Diversos cuiners i un pastisser oferiran distintes possibilitats de gaudir de les tòfones. Dues empreses de Castelló i Terol ensenyaran a l’alumnat com treballar aquest producte, com recollir-lo, on es pot trobar i diversos modes de conservació i elaboració. A més el curs preveu, si l’oratge ho permet, una demostració amb gossos tofoners sobre la recollida d’aquestes al camp. PROGRAMA DIVENDRES 13 de febrer. Vesprada, de 19 a 21 hores: Xarrada sobre truficultura i productes trufats (menjars de la terra) i Miguel Abad, d’Intercoop, i José Manuel de Montruf. Elaboració de productes amb tòfona, com paté, melmelada, olis, tòfones en el seu suc… A més, conservació i elaboració de les tòfones. DISSABTE, 14 de febrer de 10 a 11:30 hores: Xarrada sobre les tòfones: diferents tipus de tòfones i la temporada d’aquestes per al consum òptim, consells pràctics per a la conservació i diferents utilitats. A més, consells sobre els terrenys més adequats i els millor arbres perquè les tòfones es desenvolupen millor. La xarrada va a càrrec de Demetrio, de Benassal, un dels més coneguts distribuïdors de tòfones en el món de l’alta gastronomia nacional i tindrà el suport de dos membres i gastrònoms de la Càtedra de Gastronomia i Nutrició Fepac-Asaja UJI. DISSABTE, 14 de febrer de 11:30 a 14 hores: Concurs de gossos organitzat per l’ajuntament. DISSABTE, 14 de febrer de 16 a 18:30 hores: Pa de tòfones, mantega de tòfones, croquetes, arròs cremós de pollastre bolets i tòfones, ous fregits trufats, oli de tòfones i crema de tòfones. A càrrec de José Aguilar (director de la Càtedra) i Francisco González (membre de la Càtedra). DISSABTE, 14 de febrer de 19 a 21 hores: Pastisseria dolça, salada i rebosteria amb tòfones a càrrec d’un dels millors pastissers de la nostra província, José Antonio Galiana. Menjar senzill amb tòfones. DIUMENGE, 15 de febrer de 10 a 13:30 hores: Plats moderns realitzats pel cuiner del restaurant La Regenta del Mar, que va realitzar part dels seus estudis treballant al restaurant el Bulli (3 estrelles Michelín), Arrop (1 estrella Michelín), Akelarre (3 estrelles Michelín) entre d’altres. DIUMENGE, 15 de febrer de 16 a 17 hores: Cloenda i visita a la tenda Gastronomia Artesana del Penyagolosa. LLOC Edifici Cultural Polifuncional (Antiga Presó), C/ Jesus, nº 5 Vistabella del Maestat PREUS DE LA MATRÍCULA 30 euros per a membres de la comunitat universitària de l’UJI i residents a Vistabella ) 50 euros per al públic en general SUPLEMENT ALLOTJAMENT I DINARS 70 euros: allotjament (dues nits)+2 dejús+2 dinars CERTIFICATS Se certificarà l’assistència al curs a les persones que han assistit almenys al 80% de les hores de classe i que han firmat el control corresponent.

Per opinar.

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • MySpace
  • StumbleUpon

Els Comentaris estan tancats