Jornades Maquis


El proper cap de setmana, dissabte 23 i diumenge 24 de maig, tindrà lloc les IV Jornades Maquis a Vistabella del Maestrat, organitzades per el Grup per la Recerca de la Memòria Històrica i per l’Associació Cultural Grèvol, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vistabella.

El dissabte a les 10 del matí es començarà amb una visita guiada a Sant Bartomeu. A les 13h., en el centre cultural de l’Antiga Presó,  es realitzarà la presentació de les jornades i la Inauguració de l’exposició  “La memòria de les víctimes de la repressió franquista”.

Al vespre tindrem dues conferències molt interessants: a les 17h. Xerrada de Joaquim Comas, amb taula redona i debat, i a les 20h. Xerrada de José Ramón Sanchis, que ens parlarà del seu llibre “Maquis, una historia falseada”.

Les jornades clausuraran diumenge després de la visita guiada al Mas de Montsó, prevista per a les 9 del matí.

IV Jornades Maquis

Per opinar.

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • MySpace
  • StumbleUpon

Els Comentaris estan tancats