Curs: Arquitectura de la pedra en sec dels pobles de muntanya


Del 21 al 24 de juliol s’ha programat a la Seu del Penyagolosa un curs de 15 hores sobre les construccions de pedra en sec. Per a iniciar als participants en el coneixement de les seues tècniques constructives, així com la seua història i importància per als pobles de muntanya. S’aprofitarà l’ocasió per a divulgar el patrimoni cultura que posseïx Vistabella en este camp, i també per a participar activament en la recuperació i conservació d’alguns elements de la seua arquitectura popular.

El director del mateix és Antonio Giner, de l’Associació Grèvol.

El preu d’inscripció serà de 18 euros, i hi ha un 50% de descompte per als alumnes de l’UJI i els socis de SAUJI. A més, hi haurà certificats d’assistència per aquells que acudisquen almenys al 80% de les classes.

Els interessats poden inscriure’s en el següent enllaç: http://inscripcion.uji.es. Després hauran d’adjuntar el justificant de pagament, enviant-lo per fax a Campus Obert: 964 728 832, o per correu a: Programa Campus Obert, Servei de Comunicació i publicacions, Universitat Jaume I, Av. Sos Baynat s/n, 12071, Castelló de la Plana.

Animeu-se que només hi ha 20 places!

Podeu consultar la programació aqui.

Per opinar.

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • MySpace
  • StumbleUpon

Els Comentaris estan tancats