VistaRock 2009


Vistarocker@s del terme, comarca, província i voltants. Per segon any consecutiu hem aconseguit organitzar este acte alternatiu, on no hi han els típics actes  d’orquestreta de pasdobles, ni de bouets mansos, dels que igual manera disfrutarem durant la setmana de festes.

El que intentem oferir, es tot un espectacle artístic-musical-cultural variat i diferent, a gust de tots. Per aquesta raó hem buscat grupets de tots els estils i racons, amb els que volem aconseguir que tot el mon seu passe d’allò mes be, es a dir, el que volem es: que balleu, salteu, begueu, se calfeu i canteu, nit de B.P.

Des del VistaRock de l’any passat portem organitzant aquesta fantàstica nit, amb molta il·lusió i bones rises. Desprès de voltar per tots els festivals musicals als que hem donat abast (entre vinyes, aupes, aplecs i viles) per trobar la inspiració necessària, reunions  i alguna disputa, per fi hem aconseguit el cartell definitiu:

Este festivalot començarà a les 23h amb entrada gratuïta i fins que el cos aguante. Vos esperem a tots.

Per a tots aquells que vulgueu acampar ho podreu fer en Sant Joan de Penyagolosa a 8 kilòmetres del poble, on hi ha acampada lliure i gratuïta. Amb dos  úniques condicions: respectar el medi ambient, ja que es troba dins del Parc Natural del Penyagolosa, i registrar-vos a la casseta de control.

Per últim volem donar les gràcies, en primer lloc a tots aquells grups que s’han oferit a participar i que no hem pogut contractar, i en els que esperem contar per a properes edicions:

 • Trompas de farlopio
 • Kristalmina
 • Aluminosis
 • Naraina
 • Simago lemons
 • La terraseta de praixens
 • Rumba de 9

En segon lloc dona les gràcies als patrocinadors, les casses rurals del nostre poble, al grup rapsodes, a la dissenyadora del cartell, Maggie, al nostre ajuntament per donar-nos sempre suport, a tota la gent del poble que ens ha ajudat a fer possible la II edició del VISTAROCK, i sobretot a la comissió de festes 2009 per la llibertat que ens han donat per organitzar-lo i pel suport econòmic.  A tots MOLTES GRÀCIES .

Esteu tots convidats i esperem que l’any que bé en compte d’un dia siguen tres.

Vistarock 2009

Els/les organitzador@s del VISTAROCK 2009.

Per opinar.

 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Meneame
 • MySpace
 • StumbleUpon

Els Comentaris estan tancats