Presentació de festes 2009


La presentació de les festes d’enguany va tenir lloc el divendres dia 21 d’agost.
Després d’estar tot el dia amb preparatius (i els nervis alterats) tot ens va sortir d’allò més bé, i la puntualitat va ser un dels punts a destacar.
Es va passar a arreplegar les nostres representants per la Font de D’Alt, acompanyades per dolçaina i tabal, i per suposat, per 11 xiquets ben templats! A les 10 en punt, aplegaven a la Plaça del Dau.
Per començar l’acte vam fer un passeig arrere en el temps. Es van recordar tots els anys en que hi va haver dames i regines en Vistabella del Maestrat, des de 1968 fins a 2009 hem pogut gaudir d’aquesta tradicional festa.
De seguida, vam començar amb el nomenament de les nostres dames 2009, Joan i Enric ens van pujar les bandes a l’escenari amb tota la seua gràcia i saler, i cada acompanyant li va ficar la banda a la seua dameta:

 • Pau li ficà la banda a Bibiana
 • Acte seguit, Gabriel a Tania
 • Marc a Sara
 • Adrià a Alícia
 • Àlex a Lídia
 • Ferran a Lluïsa
 • Jose a Elena
 • Bruno a Inés
 • Edu a Teresa
 • Jorge a Carla
 • Rubén a Barbara

Com a interventors en l’acte, vam tenir:

 • El nostre mantenidor, Enrique Barreda, que va compartir amb tots nosaltres la contalla de l’origen de les dames i regines de l’any 1968, pensat i fet, només van fer falta dues hores per muntar tot el “sarao”.
 • Com a representació de la comissió de festes van pujar a l’escenari Laura, Marta, Sara i Marisol, que ens van dedicar unes paraules, amb prou sinceritat i de tot cor. I els nostres xicots de la Comissió van fer entrega d’un regalet per a cada una de les nostres representants.
 • L’alcalde, Ximo Gual, també va realitzar la seua intervenció, centrant l’acte en les xiquetes, les vertaderes protagonistes.

Per concloure, vam tenir diverses sorpreses, per un lloc, una sorpresa per a les dames, amb l’actuació de la xiqueta Rita, neta de Teresa de la Cambreta, que ens va deixar a tots bocabadats amb “La modista de Balaguer” interpretada amb la flauta travessera.
També les nostres dametes van preparar una sorpresa per a tots nosaltres, i ens van cantar “L’Alqueria Blanca” adaptada al poble de Vistabella, que després de molts d’assajos, ho van fer perfecte!.
Per últim, la rondalla de Vistabella, acompanyada amb la magnífica veu d’Eva Amorós, ens van cantar dues jotes, que van estar d’allò més bé!.
Moltíssimes gràcies a tots els que van participar en la preparació d’aquest acte, a tots els que hem anomenat, i fins i tot, a tots aquells que es queden baix de l’escenari, però que segurament van patir més que els que estàvem damunt. Gràcies a tots els pares i mares de les xiquetes i xiquets, gràcies als nostres electricistes, a la Comissió al complet! a la gents que va gravar els vídeos i fer les fotos , que ens permet tornar a recordar tot açò, i sobretot, gràcies a la meua rubia, Eva, per ajudar-me amb la presentació de l’acte i no parar de repetir que tot anava a eixir bé!.Gràcies a tots!

Per opinar.

 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Meneame
 • MySpace
 • StumbleUpon

Els Comentaris estan tancats