IV Cursa de Muntanya Vistabella


IV Cursa de Muntanya Vistabella

IV Cursa de Muntanya Vistabella

Per fi ha arribat la IV cursa de Vistabella.

Aquesta edició és tota una sorpresa per als participants. Els anys anteriors hem aprés que el corredor de muntanya te una personalitat especial, li agrada el risc i l’aventura, li agrada superar-se i per això aquest any tenim nou recorregut, no us el podeu perdre!!!!!

El Penyagolosa ens facilita un entorn màgic per a córrer. Son 26 kilòmetres de cursa i 900 metres de desnivell amb unes vistes increïbles. A estones correrem a 1600 metres d’altitud i amb fresqueta!!! No oblideu que Vistabella es un dels pobles de més alçada de la província on a l’estiu tenim la sort de dormir amb manteta!!

Animeu-vos, després de la cursa farem una torrada per a tots els participants i sortejos.

Inscriu-te!

Per opinar.

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • MySpace
  • StumbleUpon

Els Comentaris estan tancats