Loteria i nit de cap d’any


L’associació cultural i gastronòmica ‘Crebalòs’ organitzadora de les festes 2010 i del sopar de Pa i Porta de cap d’any volem donar les gràcies, una vegada més, a tota la gent amant de Vistabella del Maestrat per la seua col·laboració. Al sopar de Pa i Porta de Cap d’any vam sopar 276 persones en total i creiem que tant el sopar com la festa va ser tot un èxit. Pel que fa a la loteria de festes es van vendre 1340 dècims, creiem que mai no se n’havien venut tants. Encara que no tenim totes les despeses contades podem avançar que per a festes de 2011 hi haurà aproximadament uns 5.600 euros nets entre la loteria i el sopar i festa de cap d’any.

MOLTES GRÀCIES I FELIÇ ANY 2011!!

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • MySpace
  • StumbleUpon

Els Comentaris estan tancats