Discurs final de festes de la comissió 2011


A continuació adjuntem un resum del discurs que la Comissió 2011 volia dir en la última nit de feses. Molt al nostre pesar, no va poder ser una nit especial com la resta dels anys, on poder acomiadar els amics i les festes d’agost com es mereixen, ja que vam tindre problemes meteorològics i tècnics. Tot i això no volíem deixar de donar-vos les gràcies i algunes cosetes més:

BONA NIT VISTABELLANS I VISTABELLANES!!!!!!!!!

Ja sabeu que no som molt romancers, ens agrada anar a la faena, així que serem breus.
Estem esta nit açí fent este discurs, ja que com tots sabeu, este és el últim dia de festes, el dia del nostre patró, Sant Joan de Penyagolosa, en el que aprofitem per fer un balanç d’estos dies que hem compartit!!
En primer lloc agrair a totes les colles i penyes que desinteressadament ens ajuden a fer molts dels actes programats, i també a la gent que sense tindre res a vore amb elles ens han tirat unes quantes mans. Tampoc ens podem oblidar de la rondalla, sense els quals no podríem ballar eixes jotes que tant ens agraden. I com no a tos els nostres amics i familiars que ens ajuden incondicionalment. Per suposat agrair a tot el poble les seues col·laboracions i en especial als 343 socis que com tots els anys ens ajuden per a dur endavant les festes. Com sempre, segur que ens oblidem d’algú, però que ens disculpen perquè la llista és molt llarga i a tots no els podem nomenar.
Volem dir-vos, que estem molt contents perquè en general tot ha eixit molt bé, esperem que al gust de tots, encara que ja sabem que és difícil perquè com passa sempre, i avui és un exemple, no mai plou a gust de tots.
Açò s’acaba ací, ens queda està nit i esperem que la disfuteu.
Ara si, per últim només comentar-vos que esperem que algú s’anime a agarrar la comissió per a l’any que bé. Des de l’ajuntament ja vos assegurem que de festes no en faltaran, encara que no us espereu que siguen com les d’estos anys. I és per això , que vos animem , per a que tots continuem disfrutan’t d’unes bones festes, per suposat amb la nostra ajuda! Aixina que ja sabeu, animeu-vos!!!!!

VISCA VISTABELLA I VISCA LA NOSTRA GENT!!!!!!!!!!

Comissió de festes 2011.

Text en pdf..

Per opinar.

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • MySpace
  • StumbleUpon

Els Comentaris estan tancats