WordPress database error: [INSERT command denied to user 'dbo216632810'@'82.165.83.87' for table 'wp_sftrack']
INSERT INTO wp_sftrack (trackuserid, trackname, forum_id, topic_id, trackdate) VALUES ( 0, '3.232.133.141', 2, 118, '2021-01-17 12:39:08')

WordPress database error: [INSERT command denied to user 'dbo216632810'@'82.165.83.87' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('nonce_key', 'dTWuvqa7:%`M%RJ=b^gzs7ZD_J4l.,*-l21pWq@L~ VG<s9]qtkb$a56A<W^R&b.', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

Usuari actual: Convidat
Registreu-vos


Registra'm? | Lost Your Password?

Balanç economic de festes 2008.

Per a llegir l'article.

UsuariEntrada

9:25
dijous, 4 desembre 2008


admin

admin

Administrador

entrades 82

Concurs portada 2008Després de a publicació dels socis de festes sols faltava per a tancar l'any la publicació dels comptes, cosa que se ha demorat mes de lo esperat per diverses causes, però ja estan ací. Hem volgut ser tot lo mes específics que ens ha sigut possible, encara que trenque tradicions. Aquí esta el balanç final i el detall, encara que tal tenir en compte que falten cobrar uns diners per part de l'Ajuntament i unes subvencions.


Per a llegir l'article.

20:36
dijous, 4 desembre 2008


CIBERCAFE

Convidat

m'agradat molt aquesta llista detallada de tots els gastos i ingresos! Després de molts anys d'informes dubtosos i poc clars ja era hora de veure pressupostos clars, al igual com es va fer l'any passat. ENHORABONA!

Aprofite per comentar, ja que en l'informe es veu reflectit els ingresos de l'any passat de capd'any (uns sis mil euros), que aquest any son els quintos qui s'encarguen d'aquesta nit, la comissió ha intentat parlar amb ells per veure si hi havia alguna forma de que ens la cediren, ja que es una nit molt beneficiosa per treure diners per les festes (es a dir, per a tots, per a tot el poble) i no una nit per guanyar diners amb interesos personals, però crec que al final ells no es van ficar d'acord i van dir que no a la comissió, però que ferien una aportació econòmica per festes. Esperem tots que així siga, i ara ja no val això de "ja pagarem un disco-mobil",sino que hiha q "apexugar" un poquet més!

No és la meva intenció ofendre a ningú, però les festes les fem tots i totes!

19:12
divendres, 5 desembre 2008


peñagolosa

Convidat

yo tambien estoy de acuerdo con este comentario,si los quintos no ceden la nochevieja para la comision ,deberian hacerse cargo como minimo de un dia de fiestas ya que de lo contrario otras personas o colectivos podrian hacer esta fiesta en beneficio propio ya que los quintos no hacen ninguna aportacion especial durante la semana de fiestas. Sus cenas y sus fiestas no deben ser cosa de todos

19:19
divendres, 5 desembre 2008


peñagolosa

Convidat

parece mentira que la gente de 18 años que son los que mas disfrutan de las fiestas no esten a favor de la comision y de que se recaude mas dinero para fiestas cuando deberian ser ellos los que pensaran ya en coger la organizacion de las fiestas

7:50
dilluns, 10 desembre 2012


mac makeup online

Convidat

If you think this is just a trick, you better mac makeup sale go back and study. It is transferred to the Microsoft Support Server for diagnostic and troubleshooting. Of course that mac cosmetics wholesale oversimplified, and may make no economic sense especially when there may be only one or two rush periods during mac makeup the day or week. Mac OS X Lion and you are worried that the software will not be compatible with it then you should stop worrying because the latest version of Wondershare is compatible with mac makeup online the latest Mac OS X Lion..


Reply to Topic:
Balanç economic de festes 2008.

No coste tant intentar escriure bé :P

Nom del convidat (obligatori):

Guest Email (Required):

Smileys
Confused Cool Cry Embarassed Frown Kiss Laugh Smile Surprised Wink Yell
Post New Reply

Guest URL (required)

Calen matemàtiques!
Quant sumen
6 + 6
?