WordPress database error: [INSERT command denied to user 'dbo216632810'@'82.165.83.87' for table 'wp_sftrack']
INSERT INTO wp_sftrack (trackuserid, trackname, forum_id, topic_id, trackdate) VALUES ( 0, '3.226.245.48', 7, 185, '2020-08-10 03:50:05')

WordPress database error: [INSERT command denied to user 'dbo216632810'@'82.165.83.87' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('nonce_key', 'r3!|M$@,f>1+iq.T&nU8p3Mo8ya8jR5@M+VIMGZB^XnriI&X!9*<hEfJ;xU{]RsH', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

Usuari actual: Convidat
Registreu-vos


Registra'm? | Lost Your Password?

Adéu de la comissió 2008-2009

Per a llegir l'article.

UsuariEntrada

18:42
dilluns, 31 agost 2009


Rubén

Administrador

entrades 111

Arribe final d'agost i s'acaben les festes de Vistabella. Ara ens queden les fotos i vídeos per a recordar els bons moments que hem passat tots junts.

Aquí teniu el vídeo i l'adéu de l'última nit de festes i poc a poc anirem pujant tot el material que falte. Us animem a que ens ajudeu i envieu tot el que tingueu vosaltres a: info@festesdevistabella.es  i si les heu pujat a algun lloc us agrairíem que ens faciliteu l'enllaç.

Bona nit Vistabella!!!

Esperem que un any més hageu gaudit de les festes. Segur que les coses no s'han fet a gust tots, però pensem …


Per a llegir l'article.

Rubén.

23:52
dimarts , 1 setembre 2009


koffi

Convidat

A que es referien els membres de la comisió en dir que hi havia un tema que tots volien que es tractès però que no ho ferien?

21:42
dimecres, 2 setembre 2009


Isidre

Convidat

Només agraïr a la comissió de festes la tasca reealitzada i l'esforç que han fet per a aconseguir dos anys de festes inoblidables.

Felicitats.

8:28
divendres, 4 setembre 2009


LGT

Convidat

koffi ha dit:

A que es referien els membres de la comisió en dir que hi havia un tema que tots volien que es tractès però que no ho ferien?


Jo crec que es referien  a algun maldecap que van tindre durant el mes d'agost, i que els va donar a la comissió faena extra.

3:03
diumenge, 6 setembre 2009


Jo

Convidat

No sé per què este any han dit això de que han sigut dos anys de festes inolvidables… jo recorde festes quan ere menuda millors que estes, on la gent es gastava més el diners, on duien orquestres de Benicarló expectaculars, o bé la Centauro de l'Alcora… On els bous eren d ramaderies de molt més prestigi, on la plaça estava plena de gent, de totes les edats… on les festes eren molt més concurrides. A qui vol enganyar l'Ajuntament fent creure a uns pobres xiquets farts de treballar com a burros, nit, dia, vesprada y matí… a qui volen enganyar? que treballen els regidors, que busquen ells els diners, o per a què están? per a res. Si Vistabella te algo, a més del clima, són les festes i no es poden deixar de la mà de uns xiquets a cambi de res. Que treballen els responsables del poble, i no el poble. I els comerços? Els únics beneficitas de les festes… on estàn? Donen 750 euros y ja està, aixó és tot? Els que anem de turisme, o a passar les vacançes o el caps de setmana no vivim de les festes, tant ens val si les fan com si no les fan, per què anem a descansar… i si volem música ens posem la ràdio a la colla i punto. Però els més beneficiats del turisme, el qui el necessiten per a viure… Qué fan? Qué han fet? Més colaboración pero monetària i més treballs del interesats i deixeu a la gent jove disfrutar…per favor, quina cara més dura teniu.

9:48
dilluns, 7 setembre 2009


Rubén

Administrador

entrades 111

Post edited 19:27 – dimarts , 8 setembre 2009 by Rubén


Per a fer certes acusacions deuries de, voluntàriament, dir qui eres.

  • Les festes son del poble, no de l'Ajuntament, es note que tens poca memòria o la tens molt selectiva.
  • No podem saber quants diners es gastava la gent antes. O perquè la Comissió no publicava la caixa dia a dia. O perquè directament ni es publicaven els contes reals. O per que s'alquilava la caseta de festes per 4 duros.
  • Centauro? orquestra de Benicarló? que Deu te conserve la vista, per que lo que es el oïda…
  • Bous de ramaderies de mes prestigi prestigi???? Pots donar-me un exemple? saps lo que son ramaderies en prestigi?

Fins ací hem arribat, que te que veure l'Ajuntament en les festes? no pense tolerar cap gilipollà mes, si algú intente polititzar les festes, esta no es ni serà la seua pàgina web.

Una última cosa que et te que quedar molt clareta. quan un te vora 30 anys, ja no diu que te pilila, a que no? pues t'assegure que el terme “xiquets” tal hi com l'utilitzes tu, sobre. De fet sobres tu.

Rubén.

14:04
dimarts , 8 setembre 2009


LGT

Convidat

Rés, només volia dir, que encara hi ha gent que no s'ha enterat de rés, o no es vol enterar de rés. Aquest "Jo", encara no sap que que consisteixen les festes d'un poble, i que és una COMISSIÓ. Quina llàstima…..

14:42
dimarts , 8 setembre 2009


Penyagolosa

Convidat

opine que" jo" podrie presentase en les proximes eleccions per a fer unes festes fabuloses per a vistabella

10:45
dimecres, 9 setembre 2009


alcalde

Membre

entrades 18

Hola,

encara que no m'agrada el to en algunes afirmacions que ha fet 'Jo', li agraeixo que haja manifestat la seua opinió, però també voldria matissar, per al·lusions,  algunes de les seues afirmacions:

- El que jo vaig dir es que 'des de que jo recordo estes han sigut les millors festes..' i per a mi seran inolvidables. Això no vol dir que ho hagen de ser per a tota la gent. Un exemple clar, l'acte de presentació de dames. Si a algú li agrada un acte de presentació de dames clàssic, on les primeres files de l'acte estan ocupades per regines i alcaldes d'altres poblacions que pugen a fer regals, i el mantenidor és, generalment, un polític, i, després hi ha un soparet 'privat' per als convidats….òbviament pensarà que ha hagut anys on aquest acte ha estat millor que enguany i no passa res. 

- Dius que abans la gent es gastava més diners, no se com pots 'recordar' de menuda els diners que es gastava la gent. Però hi ha un fet clar, sabràs que les festes en fan en bona part gràcies a l'aportació dels socis. En els darrers tres anys s'ha passat de 300 socis, per tant hi ha bastant més gent que paga la quota de soci/a que abans. 

- Et felicito per tindre la memòria que tens, jo de menut, jove i no tan jove, m'ho he passat molt be a les festes, però quan millor m'ho passava menys m'enrecordava del nom de l'orquestra. Crec que la quantitat, varietat, qualitat i participació en els actes de les festes actuals no s'ha donat en anys anteriors. Això no vol dir que comissions d'altres anys no s'hagen esforçat i lluitat per fer unes bones festes, simplement vol dir que aquesta comissió ('xiquets' i 'xiquetes') ha sabut treballar molt i molt be i hi ha que reconéixer-lo.

- Si vols saber per a que estem els regidors, et convido a que vingues als plens municipals, llegeixes els butlletins trimestrals penjats a: http://www.vistabelladelmaestrat.es o ens ho preguntes a qualsevol dels 7 directament. L'any 2007 que no va haver comissió els regidors vam fer les festes. L'ajuntament actual pensem que és bo que les festes s'organitzen des de fòra del mateix, per això ens agradaria que gent com tu, que valora el clima i les festes de Vistabella, es tirara endavant i formara una nova comissió per a l'any que ve… Però, no patisques, si no hi ha comissió serà l'ajuntament qui organitze les festes…

- En quan als comerços només em sorprén que primer dius que treballem els responsables del poble i no el poble i més endavant reclames més treball dels comerços, com si aquests no foren del poble. La meua impressió, pot ser equivocada, és que els comerços també han col·laborat més este any que cap altre, només cal veure la quantitat de cartells i díptics on apareix propaganda dels comerços.

Per acabar, comentar-te una altra contradicció en el que dius. Has començat dient que si Vistabella té algo que mereix la pena són el clima i les festes i has acabat dient que tant et fa si es fan com si no es fan les festes. Jo t'agraïsc que hages triat Vistabella des de sempre per a descansar i t'animo a que continues gaudint de la tranquil·litat de Vistabella, però també estaria bé que dedicares un temps (un anyet de comissió o quatre de gestió) per a intentar canviar i millorar aquells aspectes que ara no t'agraden. 

Moltes gràcies!!

P.S. A la fi tot es subjectiu i depén dels ulls en que és miren les coses. Estic una setmaneta gaudint de les matemàtiques als peus de l'Aneto i ja trobo a faltar els debats municipals a peus del Penyagolosa!!!Wink

11:09
dimecres, 9 setembre 2009


Rubén

Administrador

entrades 111

Estic una setmaneta gaudint de les matemàtiques als peus de l'Aneto


Per a que practiques la teua fe, et recomane el pas de mahoma :P

Rubén.

11:45
dimecres, 9 setembre 2009


Penyagolosa

Convidat

Be, pues crec que "jo" ara pot tindre una idea mes clara del que fan els regidors, encara que en el any 2007, nomes recorde vore preocupats per les festes  i patin so a 4 dels 7 regidors que te l'ajuntament. els altres 3 nomes estaben a la espectativa de lo que se pugere fe malament, segurament per fer una critica constructiva i intentar millorar.

  Jo tambe animo a aqest "jo" que trobe coses que no li agraden a que agarre el bou per els cuernos ( i si pot ser de una ramaderia de prestigi) i s'anime a formar una comissió per a l'any 2010 ja que les festes son de tots i pera tots.

21:51
dimecres, 16 setembre 2009


portellas

Membre

entrades 2

JO, no se que entens tu per festes bones, si tu mateix/xa t'estas contradient , bones orquestes?, si despres dius que vas a la colla, pa que vols les orquestes?….potser si la gent en lloc de estar totes les nits a la colla o penya eixiren al Dau, se vorie mes gent…. encara que este any jo crec que entre setmana el poble ha estat molt mes ple de gent que altres anys.

Jo mateix desde que tinc memoria crec que no he fallat cap any a les festes i tots els anys estan mes que correctes, bous , orquestes, coses per als xiquets, per als grans, jo crec que no es pot demanar molt mes.

Els bous ara son de "marca" , antes que jo recorde, eren 1 bou i 2 vaques i normalment de valdelinares i despres casi sempre de cati o ares, en fi tampoc crec que has vist molts bous al poble.

Les orquestes mes bones?, jo he vist al poble tocar la girasol o la montecarlo, bonisimes, pero tu saps lo que valen estes orquestes ara?, quan antes valien molt menos, se portara crec jo lo que mes s'adapte al presupost i si se pot que estigue correcta.

Claro que si comprarem uns bous a Jandilla i vinguere a tocar Bruce Springsteen, els Rolling i metallica, la cosa seria millor, pero aixó no podrar ser.

Per a mi ,en els diners que disposa la comisio ,estan mes que bè les festes que s'han fet, o sigue que lo que hem de fer es aplaudir a la comisioWink i pegarli 2 bones garrotaes al o als que van intentar destroçar la caseta de festes per intentar boicotegarles o a saber el que.Yell

No m'enrollo mes, VISCA VISTABELLA

9:30
divendres, 18 setembre 2009


Rubén

Administrador

entrades 111

Com que "Jo" ja sap que sobre ací, ara es dedique a propagar la seua olor per altres llocs. Crec que cal recordar-li algunes coses al nostre onanista.

– Internet, encara que a tu no te ho semble, no es un lloc 100% anònim.
– Quan envies un missatge de text al 5533 es quede registrat el teu número de mòbil.

Ara que fem? deixaràs de ser un covard o canviaràs de telefono?

Per als que no vau llegir el Mediterraneo del dia 16/09/09

Periodic Mediterraneo del 16/09/2009

Rubén.

11:41
divendres, 18 setembre 2009


Arantxa

Convidat

¿Qué eso de la edad mínima permitida? Se refiere ¿a la edad legal? Me parece a mi que todos los miembros de la comisión han cumplido la mayoria de edad, por lo cual pueden tomar decisiones y ser ellos los responsables de sus actos.

No entiendo esto de tanto criticar a una comisión de fiestas, lo único que hay que hacer es agradecerles que hayan tendio ganas de meterse y agradecerles que sigamos teniendo fiestas.

Está claro que el ayuntamiento podría llevar unas fiestas, pero si lo hace gente de fuera del ayuntamiento, me parece a mi, que las fiestas son más de pueblo y de la gente.

Lo único que hace falta para que hayan unas buenas fiestas es que uno tenga ganas de montarlas y otros de divertirse y colaborar. Nunca van a ser a gusto de todos, cada uno ve y hace las cosas desde su punto de vista.

Me duele cuando veo gente criticando, se puede dar una opinión pero sin buscar hacer daño y la otra solución cuando a uno no le gusta algo es meterse y cambiarlo. Así que, como parece ser que el año que viene no hay comisión, nos sorprende esta gente que tanto está criticando la labor de la comisión anterior y son capaces de montar unas fiestas a gusto de todos (cosa completamente imposble) y también de que colabore tanta gente como los 2 últimos años.

Yo no llevo toda la vida disfrutando de las fiestas de Vistabella, pero ya unos cuantos años, y la verdad,  haya llevado las fiestas quien las haya llevado lo he pasado bien, será que tenía ganas de divertirme y no le buscaba pegas ni a las orquestas ni a los toros, o quizas sería la buena compañia que tengo cada vez que voy a Vistabella. 

20:05
divendres, 18 setembre 2009


LGT

Convidat

El que faltava, això de l'edat mínima permitida, es boníssim. Què més haurem de sentir??? Quina manía li ha agarrat a este tal "JO" en que els membres de la comissió son joves. Tindrà algo en contra dels joves en general, o d'aquests joves en particular?? Perque tota la gent de la comissió estan voltant els 30 anys, però encara i això tinguen l'edat que tinguen, el que han demostrat durant aquests dos anys és molt. Han sabut organitzar, i fer unes festes com cal, com ja s'ha dit per açí, mai a gusts de tots, està clar, però sí amb actes per a tot tipo de gent, han sabut organitzar una setmana cultural amb molts actes i una setmana de festes sense deixar-nos parar ni un moment, amb actes per a tots. Que més es pot demanar??

22:58
dissabte, 19 setembre 2009


Penyagolosa

Convidat

Bueno asó d'este "jo" ja es el colmo. Estarie be que torne a este foro a dimos quina es las edad minima permitida, i per a que , per a comprar bous de prestigi, per a contratar orquestes de categoria , per a divertirse, per a anar a la colla a escoltar musica i el que vinge bé o simplement per a criticar sense mes. Hi ha un refrany que diu: "antes de criticarme intenta superarme" aixi que ja ho saps, intenta superar a esta comissio de xiquets , que Vistabella t'ho agraira,i de paso intenta tambe supera ha este ajuntamen i ja els vistabellans et farem un monument a on tu vullges.


Reply to Topic:
Adéu de la comissió 2008-2009

No coste tant intentar escriure bé :P

Nom del convidat (obligatori):

Guest Email (Required):

Smileys
Confused Cool Cry Embarassed Frown Kiss Laugh Smile Surprised Wink Yell
Post New Reply

Guest URL (required)

Calen matemàtiques!
Quant sumen
9 + 8
?