WordPress database error: [INSERT command denied to user 'dbo216632810'@'82.165.83.87' for table 'wp_sftrack']
INSERT INTO wp_sftrack (trackuserid, trackname, forum_id, topic_id, trackdate) VALUES ( 0, '3.232.133.141', 7, 155, '2021-01-17 13:59:14')

WordPress database error: [INSERT command denied to user 'dbo216632810'@'82.165.83.87' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('nonce_key', 'SzY |+P-#UF-w25Xv<#Y{m<p#W%#NWiiKM/J1z(cj_#BOJ=:I:vmtBICAi3QZ1%3', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

Usuari actual: Convidat
Registreu-vos


Registra'm? | Lost Your Password?

UsuariEntrada

10:22
dimarts , 5 maig 2009


Rubén

Administrador

entrades 111

Des de l'Ajuntament ens fan arribar aquest plànol amb la distribució prevista per a les festes 2009. Per a qualsevol dubte teniu que dirigir-vos a l'Ajuntament o a la alcaldia.

Penyes any 2008:

plano

 1. El Mos.
 2. Els Pepos.
 3. Portalet.
 4. L'Albarca.
 5. L'Embolic.
 6. Vist-Abella.
 7. Sense Nom.
 8. Rauka.
 9. La Colla.
 10. Pitufos.
 11. Penya Nº10.
 12. A tu que t'importe.
 13. La Font.
 14. Pensat i Fet.
 15. Embolats.
 16. Taurina.
Penyes noves a 2009:
 1. Trullo Brullo.
 2. Las Primas.
 • La situació dels cadafals per a l'any 2009 s'ha fet  tenint en compte  la situació de l'any passat i els nous cadafals se situen on estaven  els nous de l'any passat. Si dos o …

  Per a llegir l'article.

Rubén.

22:18
dijous, 21 maig 2009


JOAN

Convidat

HOLA A TOTS. DESDE EL MEU PUNT DE VISTA NO CREC QUE LA ORGANITZACIÓ PLANTEJADA PER L'AJUNTAMEN SIGA LA ADECUADA. M'EXPLIQUE: SI EN LA COSTERA ''DE JAIME'' ES POSSEN ELS CADAFALS EL PAS PER ALS CAMIONS DEL BOUS ES REDUIRA MASA AMB EL PROBLEMA DE Q NO PUGEN PASAR PER LA MASSIFICACIÓ DE COTXES I DE MES QUE ES FORMEN EN FESTES.

L'ALTRA COSA QUE VOLIA COMENTAR ES LA IDEA DE REDUIR EL CORRO DE FONDARIA, JA QUE L'APARTAT DE LES VAQUES CREC Q ES GRAN PER A LA QUANTITAT DE GANAO QUE ES PUJA.  D'AQUES TA MANERA I AMB UNES XICOTETES MODIFICACIONS ES PODRIA UBICAR AL CARRER Q BAIXA AL LORETO I GUANYAR MILLOR LLOC PER ALS CADAFALS I PODER DISFRUTAR MES DE LA VISIO CAP AL RECINTE TAURI. 

ESPERE QUE AQUEST TEXT NO PASE DESAPERCEBUT.

UNA SALUTACIO

JOAN ALCON

10:38
dilluns, 25 maig 2009


Rubén

Administrador

entrades 111

Hola Joan,

Crec que lo de donar accés al camió dels bous al recorregut deu ser algo que ja es te en compte, però per si de cas no esta de mes que algú ho recorde.

Lo de si es mes o menys adequat, pues esta clar que qualsevol cosa que es fase seran "parches" per a passar un any mes, la solució ideal tots la sabem, bous al dau. Però…

L'Ajuntament es el que gestione el muntatge dels cadafals i per lo tant del recorregut, així que es ell qui te que valorar els pros i contres.

Rubén.

11:47
dilluns, 25 maig 2009


Ximo Gual

Convidat

Bon dia comissió i amants de Vistabella del Maestrat.

Us vaig a aportar la meua visió com alcalde de manera particular; és a dir, açò no és una posició de l'ajuntament. Per parts:

Joan diu: 'SI EN LA COSTERA ''DE JAIME'' ES POSSEN ELS CADAFALS EL PAS PER ALS CAMIONS DEL BOUS ES REDUIRA MASA AMB EL PROBLEMA DE Q NO PUGEN PASAR PER LA MASSIFICACIÓ DE COTXES I DE MES QUE ES FORMEN EN FESTES.

Tal i com hem disposat els cadafals i la barrera el camió dels bous passarà sense problemes, altra cosa és que hi haja cotxes als voltants però entenc que eixe problema ja estava en anys anteriors i es pot solventar!

Ruben diu: 'Lo de si es mes o menys adequat, pues esta clar que qualsevol cosa que es fase seran “parches” per a passar un any mes, la solució ideal tots la sabem, bous al dau. Però…'

Lo de parxes és relatiu, que jo recorde, llevat d'algunes excepcions, els bous sempre s'han fet al recorregut actual. Per tant, eixe és el recorregut de 'consens' i canviar-lo  ha de ser per majoria i justificant la necessitat. DE moment els cadafals caben sense problemes, per tant no es fan 'parxes', només es manté el recorregut habitual amb xicotetes modificacions.

Jo no vaig a obrir un debat sobre la conveniència de canviar els bous al Dau perquè com he dit no el veig necessari. Ara bé, si alguna vegada es produís el debat i és planteja el canvi, a banda de fer-ho per la voluntad majoritària de la gent (socis/es), hi ha que tindre en compte altres factors, per exemple que l'església es BIC (Bé d'Interés Comunitari) i açò implica que les actuacions al seu voltant estan molt limitades i controlades.

Crec sincerament que l'any passat el recorregt dels bous va estar molt bé i el mateix passarà al 2009. Hi haurà bous, ball i festes..bones festes!!!


Reply to Topic:
Cadafals per a festes 2009

No coste tant intentar escriure bé :P

Nom del convidat (obligatori):

Guest Email (Required):

Smileys
Confused Cool Cry Embarassed Frown Kiss Laugh Smile Surprised Wink Yell
Post New Reply

Guest URL (required)

Calen matemàtiques!
Quant sumen
3 + 10
?