WordPress database error: [INSERT command denied to user 'dbo216632810'@'82.165.83.87' for table 'wp_sftrack']
INSERT INTO wp_sftrack (trackuserid, trackname, forum_id, topic_id, trackdate) VALUES ( 0, '3.232.133.141', 7, 181, '2021-01-17 13:27:36')

WordPress database error: [INSERT command denied to user 'dbo216632810'@'82.165.83.87' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('nonce_key', '8h-?$CMcO:qnhAl3C7Se hnrzTus9{%w;VD)acSdv3-,@a]`pza.1whkFuox7a[$', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

Usuari actual: Convidat
Registreu-vos


Registra'm? | Lost Your Password?

Reformes per sopresa a la caseta de festes.

Per a llegir l'article.

UsuariEntrada

11:01
divendres, 7 agost 2009


Rubén

Administrador

entrades 111

Fa uns dies llegia la noticia de un nou programa de televisió presentat per Nuria Roca. Reforma por Sorpresa. Vaig pensar, pues quina gràcia que entren a la teva casa i te ho canvien tot de lloc. La gent som animals, uns mes que altres, de costums i ens agraden les coses al nostre estil. Però si et pares a pensar. Es una gran idea! De alguna forma hi han canvis que, si no es en una ajuda costen de fer!

En aquestos temps de crisis no podem deixar de pensar en la gent que te menys sort que …


Per a llegir l'article.

Rubén.

21:20
dijous, 13 agost 2009


Vicent Espejo

Convidat

Bon dia a Tots:

Em sap greu el que ha passat en aquest incident, però de vegades em pregunte quan alguna o algunes persones actuen d'aqueste formes, no deuen de caure ni tan sols en respondre, en escrits o bandos, ja que aconsegueixen els seus propòsits de publicitat i malestar de la majoria de la població. En la meua opinió, si de veritat n'hi ha testimoni de culpables, i proves que ho demostren, seria anar directament a on pertoque, la resta d'ctuacions podem provocar alarma i una idea equivocada de qui ha pogut ser. La meua experiència en aquest casos de vandalisme, sempre m'ha indicat que a la fi, les suspites recauen sobre la majoria  de les persones, quan tenim un poble que és meravellós i no ens mereixen ni tan sols pensar que existisquen entre nosaltres  persones indeseables.

Atentament,

Vicent


Reply to Topic:
Reformes per sopresa a la caseta de festes.

No coste tant intentar escriure bé :P

Nom del convidat (obligatori):

Guest Email (Required):

Smileys
Confused Cool Cry Embarassed Frown Kiss Laugh Smile Surprised Wink Yell
Post New Reply

Guest URL (required)

Calen matemàtiques!
Quant sumen
1 + 12
?