WordPress database error: [INSERT command denied to user 'dbo216632810'@'82.165.83.87' for table 'wp_sftrack']
INSERT INTO wp_sftrack (trackuserid, trackname, forum_id, topic_id, trackdate) VALUES ( 0, '3.226.245.48', 5, 119, '2020-08-10 04:06:29')

WordPress database error: [INSERT command denied to user 'dbo216632810'@'82.165.83.87' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('nonce_key', 'Mnep[l3iKeo=ne6e%;i:>l,?#Thb)Y3VrwF6EuKlZ}h{NhTE8<VaZI?q|AE:^!]l', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

Usuari actual: Convidat
Registreu-vos


Registra'm? | Lost Your Password?

UsuariEntrada

11:48
dijous, 4 desembre 2008


LGT

Convidat

Bé, com que ja estem molt aprop dels nadals, ja és hora de saber que hi ha per a la nit de Cap d'any a Vistabella. Algú sap alguna cosa en concret, de qui organitza, i que es farà? Hi ha novetats?

12:28
dijous, 4 desembre 2008


Rubén

Administrador

entrades 111

Te conte fins on jo se.

Pareix ser que fa ja temps (unes 2 setmanes després de festes) algú en nom dels quintos'09 va demanar formalment a l'Ajuntament el fer la festa de Cap d'Any. En aquell moment la Comissió de festes no tenia encara 100% clar si continuava un any mes amb les festes, o no ( com es normal en aquella data). Es supose que el Quintos van tirar endavant amb l'organització de la festa, van contractar la discoteca mòbil, roba etc.. tot això sense demanar opinió a la comissió.

Per iniciativa de la comissió es van reunir amb els quintos ( sols va acudir 1 persona) i amb l'Ajuntament, es va oferir a assumir tots el gastos que tingueren contractats per a la festa i avançar els diners per a la roba que ja estava encomanada, per a que mes endavant (pasqua) quan feren la seua festa la reposaren, però la contestació per part dels quintos va ser negativa i tiren endavant amb muntar ells la festa de Cap d'Any, de fet al poble ja hi han cartells penjats.

Se supose que després de fer la festa donaran "algo" a festes, però el que deuria de quedar clar es exactament quant, cal tindre en compte que l'any anterior es van fer mes de 6000 aquella nit(brut), i d'aquest diners vam poder gaudir tots en les festes.

Fins aquí el que jo se, que espere si algú sap alguna mes ens puga seguir informant.

Ara la meua opinió:

Crec que es vergonyós i misteriosament malèfic que el quintos agafen una postura de força per tal de fer la seua festa una nit con la de Cap d'Any, tenint en compte que la Comissió de festes deuria de tindre tota la prioritat del mon, ja que els diners que trau son en benefici de tots i no de uns pocs.

Crec que l'assistència i el gasto no serà ni similar de fer la festa la comissió de festes a fer-la els quintos, per lo que encara que els quintos tinguen la voluntat de col·laborar amb les festes, lo únic que es farà serà deixar de guanyar diners per a festes.

I per ùltim m'agradaria saber de primera mà que opinen els quintos, per que supose que alguna raó hi haura, encara que jo no soc capaç, avui per avui, de vore-la

Rubén.

12:59
dijous, 4 desembre 2008


LGT

Convidat

Molt bona l'aclaració i el raonament.

Jo, personalment estic d'acort amb tu. I es que no li trobe l'explicació de que fagen els Quintos la festa en aquest dia, quan lo lògic, i se donave por suposat es que fora la Comissió, ja que aquesta Comissió ha fet un bon treball fins ara.

Espere més opinons!

19:29
divendres, 5 desembre 2008


peñagolosa

Convidat

yo tambien estoy de acuerdo. Podrian los quintos dar su opinion o version de lo que aqui se dice, y de todas formas ánimo a la comision y disfrutad de la noche vieja

13:15
dimarts , 9 desembre 2008


LGT

Convidat

Bé, més coses sobre aquest tema, s'està dient que, els quintos faran la festa, i que pagaran tot lo que s'haguen gastat i es quedaran uns diners per a fer uns sopars, i "la resta" ho donaran per a la comissió. Sabent que l'any passat es van traure 6000 euracos…..s'hauria d'aconseguir una quantitat important.

Algun quinto podría confirmar açò??

13:47
dimarts , 9 desembre 2008


Rubén

Administrador

entrades 111

Eixa teoria esta molt be, però caldria fixar una quantitat, tots sabem que en una barra es pot ser mes o menys serio… en una festa així es poden traure 6000 euros com l'any passat o fer just per a cobrir despeses, lo de “lo que sobre pa la comissió” es molt abstracte, crec que tindrien que buscar un formula mes concreta, i opcions hi han, com quedar-se directament al comissió tota la porta i la rifa lo que donarien uns.. 2500 nets i de la barra pagar despeses, així es tindria l'obligació de agafar-ho amb serietat.

Tot i açò jo encara no entenc el perquè de la postura de no fer la festa de quintos a pasqua, es bo buscar una solució però es que aquest problema no te raó de ser. Que passaria si jo volguera fer la festa per a mi? també tindria prioritat per davant de la comissió? Crec que l'Ajuntament ha patinat deixant que aquesta situació arribe a plantejar-se. Jo esperava mes recolzament per la seua part.

Rubén.

11:20
dimecres, 17 desembre 2008


admin

admin

Administrador

entrades 82

Ja hi ha un acord per part dels Quintos i la Comissió, a la pàgina principal podeu trobar una entrada d'avui que parle del tema.

10:48
divendres, 19 desembre 2008


LGT

Convidat

Està bé. Només desitjar que vaja tot bé, i que tothom ho passe el millor possible.

21:31
dilluns, 29 desembre 2008


tena

Convidat

Avore, de ven a prop e seguit tot lo pasat y si la comisió no sa donat conte que venie una festa de fi dany, lo que si es misteriosament malefic y vergoños per part vostra de despres daver firmat tant com si se vos va dir com no, si no vos van avisa, els kintos no tenen la culpa, esta es la meua opinio, weno ara que sigue lo que vullgeu… que ixque tot be….

12:34
dimarts , 30 desembre 2008


Rubén

Administrador

entrades 111

Hola Tena, Després de llegir un parell de cops el teu comentari, no acabe de tindre clar algunes coses

Avore, de ven a prop e seguit tot lo pasat y si la comisió no sa donat conte que venie una festa de fi dany,

que vols dir en això? la comissió tenia molt clar lo de la festa de cap d'any. i per això ha se ha preocupat de convocar als quintos en dos reunions i buscar un acord.

lo que si es misteriosament malefic y vergoños per part vostra de despres daver firmat tant com si se vos va dir com no, si no vos van avisa, els kintos no tenen la culpa,

Este paràgraf no el acabe d'entendre, però supose que lo que vols dir es que com que els quintos van sol·licitar el frontó per a cap d'any, sols per això, ja tenen tota la prioritat? sento dir-te que sol·licitar no es concedir, i que la comissió de festes que treballe per al poble desinteressadament deu de tindre tota la prioritat del mon davant d'una festa d'interès particular com son els quintos.

esta es la meua opinio, weno ara que sigue lo que vullgeu… que ixque tot be….

Agraïsc que expreses la teva opinió publicament, però et vullc raonar perqué crec jo que els quintos si tenen la culpa d'algunes coses, no dic que de totes.

Els quintos varen ser convocants per part de l'Ajuntament a una reunió a la que van acudir sols dos o tres d'ells i segons els que van acudir TOTS el quintos sabien de la convocatoria.

Es va fer una segona reunió, de la que també tenien coneiximent TOTS els quintos a la que van acudir sols tres o quatre. i es va arribar a un acord, després de la reunió els propis quintos es van encarregar de cridar als que no havien assistit i els van contar el acord. Dies després van tornar la contestació a la comissió dient que la gran majoria dels quintos o refrendaven.

Ahir després de estar tot enllestit, van mentir vilment dient que no sabien res de res i que donaven l'acord per trencat. Per tots estos motius crec que el quintos SI tenen culpa, crec que els acords estan per a respetar-los i no per trencar-los dos dies antes.

Rubén.

13:36
dimarts , 30 desembre 2008


LGil

Convidat

Bon nada a tots!!

A vore, si ho he entés bé. Que ha passat??? Que els quintos han trencat l'acord??? Això vol dir que al final el Cap`d'Any al frontó, va tot a carrec dels quintos??  Si es així, si que no m'ho esperava. Perquè si que es veritat, i ho sé ben cert, que la comissió s'ha reunit varies vegades en els quintos (bueno, una minoria, dos o tres persones), i es va arribar a "un acord", que ja veig que no s'ha respectat.

Açò dos dies antes de fi d'any està molt mal fet per part del quintos.

Penseu que els resultats de la Comissió de Festes es per a tots, i lo que puguen fer els quintos es per a uns pocs.

12:34
divendres, 2 gener 2009


tenamanest

Membre

entrades 2

Ja o tinc parlat i solucionat, i sense problemes, nomes demane per a un altre any mes previsio y mes festes, ia que aixi si que conseguirieu mes diners. de fet entrare en aquest foro per a opinar i criticar, i per no ser analizat paraula per paraula perque tinc el dret d' opinar com tu de criticarme pero no demostrant superioritat. 

Ara els meus desitgos mes feliços per a l`any que estem, aquesta comisió que de segur traura a coneixer les coses mes bones de un poble xicotet,

feliç any nou a tots

13:12
dimecres, 14 gener 2009


CIBERCAFE

Convidat

bé! Ara que ja fa uns dies de cap d'any, estaria bé saber com han quedat els quintos, si s'ha complit l'últim acord al que es va aplegar! i com han quedat els comptes! perqué si ho tinc ben entés els quintos tenien que donar diners a la comissió (al poble, en festes!), no?

estaria bé que algú que sapiga de cert aquesta informació ho expliqués, tant tenim que saber les noticies de la comissió, com les del poble, ja que aquesta no sols és una web on hi ha informació de la comissió, sino del poble i més concretament de les festes d'aquest.

he sentit per ahi, que els quintos al final van tindre alguns problemes amb els diners, algo sospitós, ja que cap d'any no és una nit de pèrdues (a no se que robin els diners, com va passar un any), esperem que no passi el mateix aquest any,i que ninngú hagi abusat de la confiança del poble per embuxacar-se alguna coseta. ja que tots sabem que s'acabaria sabent, i deixaria molt que dir d'aquesta o aquestes persones. perque si és així, ja està be de que ens roben i de callar…..

 espere que no haga sigut així i tot acabe bé. però estaria be que algú expliqués algo. perqué els rumors, ja se sap…..

no és la meva intenció acusar a ningú, simplement cre que es deu aclarir un tema que ha donat moltes voltes abans.. i després ningú ha dit res.

Bon any vistabellanes, vistabellans, visitant@s, acompanyant@s, colaborador@s… i a tot el món que li fagi gracieta este poblet!

15:04
dimecres, 14 gener 2009


Rubén

Administrador

entrades 111

Pues si lo mes fàcil per a evitar rumors o malentesos es que algú dels quintos o de l'Ajuntament ens conten com ha quedat la cosa.

Rubén.

9:06
dijous, 15 gener 2009


LGT

Convidat

Jo crec que en la quantitat de rumors que han hagut fins l'ultim dia de l'any, i els dies posteriors, els quintos haurien d'informar i fer public el que ha passat. Només espere que sigue cert que que s' està rumorejant!!!

16:41
dimecres, 11 febrer 2009


odi

Membre

entrades 25

hola jo no se el que ha pasat pero de moment no hem vist un duro de lo de cap d'any i tan sols ens han dit alguns kintos que els que portaven els contes han dit que no ha sobrat res per a la comissió sent una cosa extranya pero de moment no hi ha res oficial pero altures de ara crec que ja deuriem de saber alguna cosa.

si la comissió no a dit res hasta ara es perque no volem fer una bola de tot aixó pero estem mol desebuts amb tot aquest asunte esperem arreglar-lo.

la meua opinio personal es que algu que no tenia per que ficar el nas en una festa com son els quintos la ficada de molt mala llet per algun fi que desconec a menos que siga per enveja o per que li feien falta els diners dels xiquets i xiquetes per que no veig ningu que surti beneficiat de tot aquest enbolic o si?

12:27
divendres, 13 febrer 2009


LGT

Convidat

Açò es increible.

Jo encara no m'explique com pot ser que no hagen sobrat diners, això per a començar. Tot açò es molt extrany, un grup nombrós de quintos, va estar interesant-se pels contes de la nit de Cap d'any, i segons van dir, no els van aclarir rés. Com pot ser que els mateixos quintos, no sapiguen quanta beguda s'ha demanat, quanta n'ha sobrat, quanta se'n ha tornat……quants diners van traure de les entrades……..rés de rés.

I damunt, lo únic que els han dit és que no han hagut beneficis!!! Ademés, els mateixos Quintos van haber-se de pagar el sopar d'eixa nit, i les camisetes, és que damunt han eixit perjudicats, ademés de currar tota la nit.

Tots vam vore la quantitat de gent que hi havia al frontó, com tots els anys o més, i tots sabem els diners que se van guanyar l'any passat, perquè es va publicar, aixina que, cadascú que traga les seues conclusions.

Algún membre dels quintos haurie de manifestar-se sobre tot açò. 

9:55
dilluns, 16 febrer 2009


LGT

Convidat

Després d'estar aquest cap de setmana al poble, he comprobat que, per part de l'Ajuntament s'han penjat pels bars les despeses de la nit de Cap d'Any. Han sobrat 1000 euros!!!

Algú te algo més a dir sobre açò?? o se tanca el tema??

Hi ha algun Quinto per ahí que vulga dir alguna cosa??

11:33
divendres, 27 febrer 2009


Rubén

Administrador

entrades 111

En quant puga pujo un escrit que ha enviat l'alcalde sobre tot aquest tema, esta nit o demà a primer hora ja el podreu llegir a la pàgina principal de la web, junt amb els contes que com die Laura estan per el poble.

Rubén.

16:31
divendres, 28 setembre 2012


SemKerTromb

Convidat


Reply to Topic:
Cap d'any

No coste tant intentar escriure bé :P

Nom del convidat (obligatori):

Guest Email (Required):

Smileys
Confused Cool Cry Embarassed Frown Kiss Laugh Smile Surprised Wink Yell
Post New Reply

Guest URL (required)

Calen matemàtiques!
Quant sumen
5 + 7
?