WordPress database error: [INSERT command denied to user 'dbo216632810'@'82.165.83.87' for table 'wp_sftrack']
INSERT INTO wp_sftrack (trackuserid, trackname, forum_id, topic_id, trackdate) VALUES ( 0, '54.237.183.249', 5, 90, '2020-09-24 02:47:43')

WordPress database error: [INSERT command denied to user 'dbo216632810'@'82.165.83.87' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('nonce_key', '9hk8XcRn]#Vo_Ehq4{Kbd(Dx@rCZSC3HGb%RiQr+tB.4Obo`h vtCDig+fF,Eu]C', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

Usuari actual: Convidat
Registreu-vos


Registra'm? | Lost Your Password?

Iniciativa lamenta que Infraestructures no done explicacions de l’estat de la DIA de la CV-170 d

UsuariEntrada

8:37
dijous, 16 octubre 2008


Iniciativa

Convidat

Iniciativa lamenta que Infraestructures no done explicacions de l’estat de la DIA de la CV-170 d’accés a Vistabella

La Conselleria no explica als ecosocialistes els problemes que pot estar tenint aquest tramitació, que s’eterniza en els anys.

(si voleu vore la resposta oficial de la Conselleria, demaneu-la a entesacastello@yahoo.es)

LA diputada autonòmica d’Iniciativa, va enregistrar un seguit de preguntes a la Conselleria d’infraestructures arran un resposta sobre la paralització de les obres de la CV-170, única via d’accés al municipi de Vistabella del Maestrat.

         En aquell moment, les respostes de la Conselleria es van limitar a informar que aquestes obres no continuaven per estar pendent de la Declaració d’Impacte Ambiental del tram pendent “ una DIA que fa anys hauria d’estar resolta, i que ara pot crear conflictes entre Conselleries pel PORN del Penyagolosa”.

         Mollà va demanar al Conseller explicara en quin estat concret de estat de tramitació es troba la DIA referida, quins tràmits ha passat aquesta ,quan es preveu s’aprove definitivament la DIA, saber, un cop  aprovadala declaració , quan es preveu comencen les obres de millora d’aquest vial, i un  cop iniciades aquestes obres, quant de temps preveu la conselleria coste de dur a temps aquest condicionament.

         La resposta del Conseller es limita a dir “ com ja vaig informar en la meua resposta a la pregutna 6248, el projecte de millora de la carretera cv-170, del PK 32,6 a Vistabella està pendent de la DIA. Una vegada obtinguda la DIA, s’aprovarà definitivament, i una vegada cedits els terrenys, s’estarà en disposició de poder licitar les obres obres. El termini d’execució de les obres previst en el projecte constructiu és de 8 mesos”

 

 Així, de nou la Conselleria no dona terminis, i no mostra cap interés en accelerar la construcció, i no exposa els problemes d’una DIA que fa anys hauria d’estar solucionada, i mentre la CV-170, en els seus últims quilòmetres, aplegant al municipi de Vistabella del Maestrat, es troba en un estat lamentable.

         Segons Mollà, aquesta actuacions fa anys hauria d´haver conclòs, i a hores d´ara, no es sap quan ni com es pensa començar, ni molt menys acabar, la reforma dels darrers tres quilòmetres fins aplegar al municipi " la CV-170, és la única via d´accés a aquest poble, i al seu terme municipal. A més de ser vital per als veïns, ho és per al que ha de ser el principal motor econòmic del municipi, que és el turisme, gràcies a l´imponent patrimoni ambiental com el massís del Penyagolosa i els seus voltants".

La diputada ecosocialista havia reclamat que donat que el pèssim estat d´aquesta carretera ( estret, amb corbes, i amb un asfaltat ple de clots) , just abans d´arribar al municipi, feien  urgent una actuació per decentar aquest vial, “mentre tot són presses per fer passar el troleibús pel Ribalta, condicionar només 3 quilòmetres de carretera, de l’únic accés d’un poble de l’interior, sembla quedar en el calaix. Tot i haver en els pressupostos del 2008, una partida de  274.764 euros, una cinquena part del que calcula la Conselleria costaria aquesta actuació, no s’ha fet res en tot l’any, ni es preveu a curt ni mig termini cap actuació.

 

Castelló, 16 d’octubre  2008 

GABINET DE PREMSA D’INICIATIVA DEL POBLE VALENCIÀ


Reply to Topic:
Iniciativa lamenta que Infraestructures no done explicacions de l’estat de la DIA de la CV-170 d

No coste tant intentar escriure bé :P

Nom del convidat (obligatori):

Guest Email (Required):

Smileys
Confused Cool Cry Embarassed Frown Kiss Laugh Smile Surprised Wink Yell
Post New Reply

Guest URL (required)

Calen matemàtiques!
Quant sumen
6 + 5
?