[CMV] – Club de Muntanya Vistabella


Logo Club de muntanya Vistabella Benvinguts a tots a esta nova associació de caminats que hem creat amb molta il·lusió en aquest poble que es tan bonic i singul.lar com es el nostre; Vistabella del Maestrat on el paisatge ens motiva a començar a trotar per els camins i senders sense parar, per conèixer i recuperar aquells camins que voltaven els nostres avis i besavis amb els ramats, i el feix a l´esquena.

No podia faltar una associació com aquestes en el poble mes alt de les terres valencianes, on tenim el Pic mes emblemàtic, conegut i visitat per tothom, una flora i una fauna .Iniciarem l´activitat fent una ruta on li pegarem la volta al massís del Penyagolosa. Però a banda de la zona del Pic que es la mes coneguda per tots tenim un terme molt gran (al voltant de 150 km2) es el tercer terme municipal mes gran de la província de Castelló,( ens guanya Morella i Alcalà de Xivert) on hi ha zones realment precioses que poc a poc anirem visitant, ja que som novatos i tenim encara que aprendre moltes rutes desconegudes.

Donar-vos les gracies a tots els que heu confiat en nosaltres pera seguir endavant amb aquesta aposta.
Ja vos anirem enviant informació sobre els recorreguts que farem de cada ruta, la dificultat, distancia i temps estimat de cada una.

Un saludo

El Club

Per opinar.

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • MySpace
  • StumbleUpon

Els Comentaris estan tancats