[CMV] – Sortida nocturna i al voltant del Pico


Logo Club de muntanya Vistabella
El passat cap de setmana van tindre lloc dos les últimes dos sortides del Club de Muntanya Vistabella planificades fins a l’estiu .

El divendres per la nit amb una temperatura ideal per a poder caminar i aprofitant la lluna plena que permetia veure sense l’ajuda de cap llanterna vam sortir del poble una cinquantena de caminants per la Font de la Costera creuant la carretera del Pla d’Avall fins arribar a la Venta d’Odilón on vam girar a l’esquerra cap al Mas del Boiro des d’on vam enfilar cap a la Costera dels Cinc Pins per arribar al poble pegant la volta pel  Pinet, la vista del poble per la nit des de’l Pinet es espectacular, i aplegar a la Font de D’alt sempre es d’agrair quan vas a peu.

Aquí podeu trobar algunes de les fotos de les dos sortides:

[imgset:72157606296936073,square,true]

Per opinar.

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • MySpace
  • StumbleUpon

Els Comentaris estan tancats