Bous de la comissió


Concurs portada 2008Ja tenim les fotos del bous que ha comprat la comissió, s’ha fet l’esforç de que foren 3 animals intentant que tots ells siguen de primera línia. Suposem que com sempre tothom no estarà d’acord amb els animals triats, però vos puc assegurar que la tria ha sigut en les millors intencions, esperem que els animals donen el joc esperat, aquí estan:

Dissabte 23, Nº13, guarisme 4, de nom Cordonero, color colorado carinegro, de la ramaderia de Sergio Centelles Badal de Ares.Dissabte 23, Nº62, guarisme 4, de nom Romantico, color negre bragat,  de la ramaderia de Pascual Alcalà de Betxí.Dissabte 30. Nº160, guarisme 2, de nom Guapetón, color negre bragat,  de la ramaderia Los Derramaderos (Carlos Nuñez)

Per opinar.

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • MySpace
  • StumbleUpon

Els Comentaris estan tancats