Bous de la Penya Taurina


Concurs portada 2008Aquest any la Penya Taurina de Vistabella ha fet un esforç especial per poder arribar a un pressupost superior als dels últims anys, fent així possible la compra de dos animals que esperem siguen del agrad de tots els socis, també volem agrair a tots aquell que ajuden i col·laboren amb el cartell o amb la loteria. GRACIES a tots!!! Aquí tenim els bous:

Diumenge 24, Dia de la Penya Taurina. Nº63, guarisme 5, colr negre bragat corrido axiblanco, de nom ESPANYOL, de la ramaderia de Pascual Alcalà de Betxí.Diumenge 24, Dia de la Penya Taurina. Nº103, guarisme 4, color negre bragat, de nom Pajarito, de la ramaderia de Hato Blanco, adquirit a la finca Sanchis-Piquer de la Vall d'Uixó.

Per opinar.

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • MySpace
  • StumbleUpon

Els Comentaris estan tancats