I trobada vehicles clàssics a Vistabella


Concurs portada 2008Amb la intenció de promoure noves activitats al poble, dins de la setmana cultural tindrà lloc el pròxim dia 17 d’Agost, diumenge, a les 12 de migdia la I Trobada de vehicles clàssics a Vistabella es un acte que esperem tingue una gran acceptació entre la gent que viu l’estiu al poble. Animem des d’aquí a tots a participar, tant com a públic com a inscrits.

Per tal de formalitzar la inscripció cal facilitar les vostres dades junt amb les del vehicle (marca, model, matricula i any de fabricació) per mail a info@festesdevistabella.es o al telèfon 634820566. El preu de la inscripció es de 10 euros per persona (màxim 2 per vehicle), que du inclòs el dinar i un record de l’assistència, el plaç màxim d’inscripció es fins al 14 d’agost. Recordem que per a que un vehicle es considere clàssic te que tindre obligatòriament 25 anys almenys.
Si algun participant necessite alguna plaça extra per al dinar preguem es fique en contacte amb l’organització amb la màxima anticipació possible.

Animeu-vos a participar!! i recordeu que les places son limitades.

I Trobada de vehicles clàssics a Vistabella cartell

Per opinar.

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • MySpace
  • StumbleUpon

Els Comentaris estan tancats