[CMV] – Sortida Vistabella – Xodos – Vistabella 08


Logo Club de muntanya VistabellaEl passat dissabte de d’Octubre el Club de Muntanya Vistabella va organitzar una sortida cap a Xodos. Aquest any la participació va ser un gran indicatiu del que es el Club, sols van anar xiques!!, esta molt clar quin es el sexe dèbil.

La ruta es va fer sortit per senda des d’el Nou Peirò fins al Mas del Collet. Seguim per pista fins al Plà de la Creu, on es va agafar el Camí del Peregrins que baixe el Marinet per dur-te a la Font dels Possos, passant pel Peirò de Xodos fins al Bar de David. On vam esmorzar i festejar l’aniversari de Viviana, i on ens esperaven la resta de la gent.

Per a tornar vam vindre per el Mas del Surdo, un camí que esta molt bé gràcies a la gent de la bici de muntanya que el manté net i marcat, amb 2 punts blaus. Es una pujada dura, per`et permet unes vistes de Xodos, espectaculars.

[imgset:72157608996453207,square,true]

Per opinar.

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • MySpace
  • StumbleUpon

Els Comentaris estan tancats