[CMV] – Vistabella – Pont Romà – Vistabella


Logo Club de muntanya VistabellaEl diumenge dia 9 de Novembre vam fer una sortida cap al Pont Romà, érem 31 persones i 2 gosses!! vam gaudir de un bon dia de sol, i de la companyia de la joventut del poble, que tot i no haver dormit massa ens vam acompanyar.

El camí d’anada es va fer quasi tot per el antic pas reial que uneix Castelló i Terol i que just passe per aquest, ara recentment restaurat, Pont Romà. Molta gent de Vistabella coneix el Pont però la bellesa del seu entorn quan el riu va ple d’aigua es una visió única, la recomanem.

EL camí de tornada amb una constant pujada però amb la moderació de no ser una senda sinó una antiga pista que es feia servir per a traure pins i que actualment esta en desús, permetia poder observar una gama de colors al bosc que sols la tardor sap crear. Un cop arribat dalt de la pujada el canvi de l’entorn es radical, estem al Pla, la visió del bancals multicolors es com una manta per tot arreu que nosaltres creuem amb el tossal del Fonatal com a nord. L’aigua fresca sempre ajude per a fer l’última pujada, “la costera de Manuel es lo mes dur”.

Voldria agrair a tots la seua bona companyia i el bon ambient i en especial Jesus Bernat, mestre d’Almassora, un enamorat de la nostra terra i del nostre poble que ens va fer gaudir amb les seues explicacions durant tot el camí.

[imgset:72157608999736154,square,true]

Per opinar.

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • MySpace
  • StumbleUpon

Els Comentaris estan tancats