Ruta de 28 de Març, Vistabella -Sant Bartomeu


Nova eixida del club de muntanya el pròxim 28 de març. Ruta Vistabella-Sant Bartomeu.

Eixida  a les 8:30 des de la plaça del Dau de Vistabella. La ruta passa per la Creveta, la Font de la Randera, el Mas de Sant Joan, el Mas Vell, la Torreta, el Collado, el Mas de Baix, Mas de la Coixa, Mas Nou, fins arribar a l´ermita de Sant Bartomeu. Hi ha uns 8 km de distància, unes 2 hores caminant. Arribada a les 10:30 per esmorzar i gaudir de la bellesa del paisatge. L´ermita ha estat  declarada Bé de Rellevància Local, i és  d’estil gòtic, de finals del segle XIII, té nau única, i és de fàbrica de maçoneria amb teulat de fusta i un cos de sagristia lateral. Qui vulga podrà pujar al Castell del Boi, declarat Bé d´Interès Cultural, del segle XIII.

Aquest primer tram és de fàcil orientació, perquè es troba senyalitzat amb les marques habituals del GR-7. No compta amb grans desnivells pel que pot anar-hi gent que no estiga molt preparada.

El segon tram és el de la tornada cap al poble pel Pla d´Avall, que serà un poc més llarg. Hi ha uns 12 km. de distància, i es tardarà unes 3:30 h. en completar, perquè es donarà una volta més llarga a fi de poder gaudir de les espectaculars vistes. Es passarà pel Mas de la Serra de Baix, el Pla del Pou, el Troncassal de Dalt, el Mas de Farsa, Les Ventes, l’Escola del Camp, la Font del Fontanal i El Peiró fins arribar a Vistabella.

Aquest segon tram té un itinerari per sendes poc deliniades i compta amb desnivells més importants, pel que recomanem estar en bona forma i habituats a caminar per la muntanya.

mapa ruta Sant Bartomeutriptic Sant Barteomeu

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • MySpace
  • StumbleUpon

Els Comentaris estan tancats