Camp de treball: Rehabilitació de la Casa Forestal del Bovalar


Del 15 al 17 d’abril es durà a terme un camp de treball amb la intenció de recuperar la Casa Forestal situada al Bovalar, amb finalitats educatives i de descobriment de l’entorn. Les faenes a realitzar seran habilitar tant la casa com el seu entorn, netejant, adequant l’interior i l’exterior, inventariant, detectant necessitats, etc.

Els coordinadors són Miguel Salvador i Roberto García, professors del Departament d’Educació de la UJI, i l’assistència a este camp serà convalidat amb un crèdit de lliure elecció per als estudiants de la universitat. L’inscripció és gratuïta, i es pot realitzar a http://inscripcio.uji.es abans del 30 de març. Inclou transport, allotjament, assegurança, manutenció i tutorització d’activitats, i hi ha un nombre màxim de 20 places.

Serà especialment interessant per als estudiants vistabellans de l’UJI, un crèdit gratis!!! Animeu-vos!!!

Camp de treball: Recuperació Casa Forestal Vistabella

Per opinar.

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • MySpace
  • StumbleUpon

Els Comentaris estan tancats