Ruta 28 de Març de 2009. Circular Sant Bartomeu


Vam tindre un dia gris. Pluja des de que vam arribar a Sant Bartomeu, cap a les onze i mitja, fins que vam tornar al poble. Tot i això no va ser un dia fred, temperatura ideal per a caminar. Les festes de la Magdalena van deixar empremta en l’assistència, però això ens va fer gaudir també d’un dia mes tranquil.
La ruta ens va dur a admirar les pintures rupestres del Mas de la Coixa i les espectacular estalactites de la Cova del Sec. Vam poder pujar a la roca on, segons conte la gent gran, se li va aparèixer Sant Bartomeu a un llaurador que anava en el carro i dos bous. I que gracies al Sant no va caure per el barranc, motiu per el que van fer l’ermita en aquest lloc. Gaudiu de les fotos:
[flickrset id="72157616253875220" thumbnail="square" overlay="true" size="medium"]

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • MySpace
  • StumbleUpon

Els Comentaris estan tancats