Cap de Setmana complet!


Aquest cap de setmana a Vistabella tenim una agenda de lo mes completa e interessant, acompanyada d’un bon clima i d’un abona temperatura, ideal per a que pujeu sense roba d’abric. ( Ja tenim a la venda polars i chubasqueros)

Avui, divendres nit, tenim l’arribada dels Peregrins de les Useres, ja sabeu  a punteta de nit faran l’entrada a Sant Joan.

Demà, dissabte cap a migdia tenim l’eixida dels Peregrins. Per la vesprada i nit tenim unes Jornades Astronòmiques, baix tenim el programa.

El diumenge cap a mig dia arribarà la Volta a Castelló, esdeveniment molt volgut al poble, des d’abans que existira com a tal. Conte la gent gran del poble que allà pels 50 ja pujaven els bisiclistes, algun diumenge de primavera, i que quan arribaven al Dau la gent els tenia que ajudar per a que no caigueren a terra. Com no podia ser d’un altra forma, plovia i feia fred. En tot el poble, sols havia una dutxa, a la Fonda. El resto de bisiclistes van tindre que repartir-se per les cases del poble on la gent els va acollir amb cassos d’aigua calenta damunt de les estufes per a que pogueren netejar-se un poc i entrar en calor. L’any següent va arribar el telèfon al poble.

Les nits de Penyagolosa

Trofeu Penyagolosa 2001

Avui ens tanquem amb uns versos d’un poeta local:

L’etapa, la vida…
A un pas del cel,
ja veus la fita.
El cos es cansa,
la ment disposa,
l’esforç augmenta.
Quan quasi arribes,
ja cendra eres.
Però dona igual,
la vida ho val!!!

Per opinar.

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • MySpace
  • StumbleUpon

Els Comentaris estan tancats