Reunió del dimenge 12 d’Abril


El passat Diumenge 19 d’abril va tindre lloc una reunió informativa amb les penyes, colles, comerços i tota aquella gent que volgués col·laborar amb les festes 2009. Tot i el poc temps de convocatòria que va haver, va ser un gran èxit d’assistència i la Comissió vol donar les gràcies a tots i cadascun dels assistents per el seu recolzament.

Intentarem fer un resum de tot lo que allí es va parlar i comentar, però si alguna cosa s’oblida vos demanem que parleu al fòrum i així entre tots puguem comentar lo que fase falta.

  • Dates, es van confirmar les dates de festes. Que com no podien ser d’altra manera ja que el 29 te que ser el últim dia (així es va votar fa anys) son del 21 al 29 d’agost.
  • Es va comentar un esborrany de lo que serà el programa de festes per tal de que es pogueren fer suggeriments o critiques.
  • Les Colles i Penyes van manifestar l seva predisposició, com cada any, en col·laborar amb tasques concretes de les festes. Algunes ja es van concretar i d’altres o aniran fent en els pròxims dies. Si formes part d’una Colla o Penya, o simplement vols col·laborar amb les festes organitzant algun acte o encarregant-te d’alguna tasca ficat en contacte amb algú de la Comissió o comentau al fòrum.
  • Per al final he guardat el tema polèmic de tots els anys : els cadafals. La Comissió va proposar una línia continuista, mantenint el recorregut de l’any anterior i donant entrada a 2 cadafals nous, que ja es van quedar fora l’any passat. Sense modificar el recorregut es el màxim nombre de cadafals la Comissió entén que poden entrar. Com el tema va ser  polèmic, l’Ajuntament va fer un pas al davant i va “garantir que tots aquelles Penyes i Colles que vulguen tindre un cadafal a la plaça, el tindran”. Per lo que la Comissió, infinitament agraïda, deixe tot el tema dels cadafals, la seua col·locació, cens, i tot lo que d’ells puga derivar en mans de l’Ajuntament. Entre els assistents es va comentar seguir utilitzant la costum de saltar 2 llocs cada anys a l’hora de moure els cadafals, i que serie interessant que l’Ajuntament marqués unes mides màximes per als nous cadafals (3×2). Aquest tema ara esta en mans de l’Ajuntament.

Els pròxims dies, anirem comentant el programa de festes, a mida que es vagen confirmant els actes.

Per opinar.

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • MySpace
  • StumbleUpon

Els Comentaris estan tancats