Vistabella te seu universitaria


Tal com ja es va informar en aquesta pàgina web, els dies 15, 16 i 17 d’abril es va dur a terme un camp de treball per a recuperar la casa forestal del Bovalar, casa situada a 6 kilòmetres del poble.

Aquesta casa, situada en la partida Bovalar, ha segut cedida per l’Ajuntament de Vistabella a la Universitat Jaume I per un ús de 30 anys. Aquesta casa s’usava com a base per als pilots d’avions d’emergències a l’estiu. A partir d’ara i en un futur està previst que sigue un albergue, per a ser utilitzada per la Universitat per a qualsevol activitat que s’organitze.

Durant aquestes jornades, un grup de 25 alumnes de la Universitat, coordinats per dos professors del departament d’Educació, Miguel Salvador i Roberto Garcia han participat en l’acondicionament de la casa. Durant aquests tres dies, els alumnes han retirat els trastos que no servien, per a pintar-la i instal.lar 24 llits.

Els estudiants que han participat podran convalidar un crèdit de lliure configuració al seu expedient acadèmic.

De segur que van aprofitar per a fer alguna visita per l’entorn i van gaudir del paisatge del primavera meravellós que tenim a Vistabella.

Esperem tindre moltes visites dels universitaris!!!

Per opinar.

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • MySpace
  • StumbleUpon

  1. No hi ha Comentaris

Els Comentaris estan tancats