[CMV] – Vistabella – Villafranca


Van ser 22 kilòmetres aproximadament, 7 hores de durada entre l’esmorzar, parades i fotos. La ruta son unes 5 hores i mitja.

Vam eixir 19 des del poble a les 08:15 del matí. Per la costera de la Granja de Manuel, tot pel Pla Avall fins al Mas de Trigos, on per vora del Mas de Baptiste vam agafar el Barranc Cirer avall fins a  La Estrella per senda

Vam esmorzar amb Martin i Simforosa, que ens van ensenyar l’església i ens van convidar a un trago de la bota de vi. D’allí vam continuar per pista fins al Mas de la Torre Leandra i per l’assegador fins a Vilafranca del Cid.

Els mes aventurers ( David, Ramón i Felipe) van fer en lloc del tram de pista l’antic camí que va per el Riu Montlleo fins al Mas del Ullals i per el barranc fins l’encreuament de la pista Mosquerola – Vilafranca. Es un tram molt dur per les argelagues, no aconsellem a ningú aquest camí.

Vam gaudir d’un bon dia solejat i una mica de vent i un bon dinar. Es una ruta mes fàcil de lo esperat, menys dura que la de Benasal o Culla.

La Presi.

Per opinar.

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • MySpace
  • StumbleUpon

Els Comentaris estan tancats