Adéu de la comissió 2008-2009


Arribe final d’agost i s’acaben les festes de Vistabella. Ara ens queden les fotos i vídeos per a recordar els bons moments que hem passat tots junts.

Aquí teniu el vídeo i l’adéu de l’última nit de festes i poc a poc anirem pujant tot el material que falte. Us animem a que ens ajudeu i envieu tot el que tingueu vosaltres a: info@festesdevistabella.es  i si les heu pujat a algun lloc us agrairíem que ens faciliteu l’enllaç.

Bona nit Vistabella!!!

Esperem que un any més hageu gaudit de les festes. Segur que les coses no s’han fet a gust tots, però pensem que a pesar d’algun contratemps han eixit prou bé.

Tenim clar que el primer agraïment ha de ser per a tots vosaltres, som 325 socis, i tots, del primer a l’últim ens mereixem un aplaudiment.

Us diem sincerament que ens tenim que sentir orgullosos de ser de Vistabella. Som un poble que es bolca en les festes, com no en coneixem altre.

Tenim unes penyes que sempre estan disposades per a lo que faci falta, i una comissió que tot i ser jove, ha sabut fer les coses en molt de coneixement.

Vam començar sent un grup de joves de Vistabella i avui, som un grup d’amics.

Us demano  un fort aplaudiment per a tots ells!

Se que molts esteu esperant que parlem d’algun tema, però no fa falta. El temps dóna raons i posarà a cadascú al seu lloc. No cal donar-li més voltes.

Açò  es un adéu, nosaltres seguirem treballant i ajudant a les futures comissions, i animem als negocis del poble a que cada vegada s’involucren més, perquè les festes son un sentiment de tot el poble i entre tots tenim que fer-les.

Gaudiu d’aquesta nit, i ens veiem l’any que ve.

Gràcies a tots i visca Vistabella!!!

Per opinar.

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • MySpace
  • StumbleUpon

Els Comentaris estan tancats