Xerrada i taller de guifi.net


El pròxim dissabte a els 11:00 es farà una xerrada informativa i un taller pràctic sobre la xarxa guifi.net. Realment crec que es molt interessant per a tots, no sols els que viuen a Vistabella, sinó aquells que anem  el cap de setmana i ens agrade poder  estar connectats en el mon.

Avui en dia es vital tindre un accés a Internet decent, no sols per als establiments o comerços. Administracions públiques, gestions personals, correu electrònic, mil coses per a les que fa falta una connexió a Internet. I si a mes a mes eixa connexió pot ser lliure i gratuïta? no es molt millor? Alguns de vosaltres ja sabeu de les meues idees sobre el programari lliure, docs açò es un mas mes allà,  es una xarxa lliure de la qual son propietaris els propis usuaris.

No te ho pots perdre! a Vistabella ja fa uns mesos que podem dir que hem sortit del paleolític, però encara es poden millorar coses. Als pobles del voltant, Xodos? Benafigos? a algun mas? estic segur que les connexions son ridícules ( en el millor dels casos) a les 11:00 el dissabte a l’Antiga Presó ens contaran un poc mes de que va tot, mentrestant pots llegir aço.

guifi.net

Per opinar.

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • MySpace
  • StumbleUpon

Els Comentaris estan tancats