Presentació nova Comissió


Hola Vistabella,
després de dos anys de festes (2008 i 2009) on l’organització ha recaigut en una comissió que ha treballat i ens ha fet gaudir d’allò més; per a l’any 2010 esta organització de les festes torna a recaure en la comissió que ja es va encarregar de les festes de 2007.

Amb l’ànim que l’organització siga més ‘professional’ que en 2007,  ens parapetarem baix el paraigües d’una associació sense ànim de lucre:
Associació cultural i gastronòmica ‘Crebalòs’,
amb el CIF pertinent i un compte bancari a nom de l’associació, per tal de deixar molt clars els comptes i diferenciar-los completament de la gestió de l’ajuntament.

Des d’ací volem aprofitar esta presentació per fer una crida a totes les associacions, penyes i gent de Vistabella  (nascuts i visitants) per a que ens ajuden i es bolquen en les festes de 2010 de la mateixa manera que ho van fer en 2007, on per primera vegada vam arribar a més de 320 socis i sòcies!!!

De moment, el dia 1 de novembre a les 6 de la vesprada, després de la ressaca de la fira de Tots Sants, hi ha convocada una reunió amb les diferents associacions del poble per tal d’anar concretant els actes de la setmana cultural.

Volem agrair a la comissió 08-09 que seguisquen mantenint activa està pàgina web on anirem penjant les notícies que vagen apareguen al voltant de les festes 2010.

Visca Vistabella del Maestrat!!

La comissió de festes 2010: Associació cultural i gastronòmica ‘Crebalòs’, integrada per (els i les membres apareixen en estricte ordre alfabètic):
Edu, Javi, Manoli, Mari, Paco, Puri,  Sali, Tere, Vicent i Ximo

Per opinar.

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Meneame
  • MySpace
  • StumbleUpon

Els Comentaris estan tancats